Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Trine, 10. mar, 2011
Måtte inn å kikke på hjemmesiden din. Den var utrolig flott da og fine bilder :) Enig med Thomas at det kan blir spennede på opprop på jaktprøver, og forholde seg alvorlig med det kennelnavnet :P Men artig da! Kos deg med valpene i kassa, snart er det alvor... :)
Skrevet av Hanne Fevik, 13. jan, 2011
Fin hjemmeside! Måtte inn og titte da jeg fikk melding om valper på gang. Spennende! Hannhunden så flott ut - og Lisa har jeg jo sett og vet at hun både går godt og ser bra ut. Synd jeg ikke er i kjøpemodus akkurat nå. LYKKE TIL!
E-post:
Skrevet av Thomas, 20. sep, 2010
Gratulerer så mye med kennel navnet "tipptoppers" da Birger. Gleder meg stort til og høre dpmmeren på jaktprøva rope opp det navnet,,,,, og holde seg alvorlig :)
E-post:
Skrevet av Don, 5. sep, 2010
Der satt`n den jæ......
Grattis med 1 AK og bestått "konfirmasjon".
Det er nå det starter. Gleder meg til og gå med deg i VK.
Thomas
E-post:
Skrevet av Frode, 23. aug, 2010
hva skjer med oppdateringer a? sjekk siden min, der er alt på stell ;)
Skrevet av Ole M, 16. mar, 2010
Takk for helga og grattis med nok en 2. Du er flink til å oppdatere sida! Alltid åpent for trening eller overnatting på hytta, men det er drikkepress der oppe og uttrykket "Æ gi mæ aldri" har du vokst fra...! Er jo en trønder som har opphavsretten på den, men trodde det var litt trøkk i mossekarer også...!? Snakkas!
Skrevet av Bror, 21. des, 2009
Da var jakta snart over. Vet ikke om du husker resultatet fra jaktweekenden i Odalen? ble det mye i sekken?
Lurte vel egentlig på om du hadde litt plass å avse i fryseren din, begynner å hope seg opp med fjærkre i min skjønner du ;)
da err det snart på tide å planlegge trening frem til neste år :)
E-post:
Skrevet av Don Tomaso, 3. des, 2009
I dag gikk Cox som en fullverdig AK hund i skogen. Red vinden og krysset foran meg på en imponerende måte. Begynner sterkt og tenke på og bruke han på Ragna :) Da skal vi konkurere litt Birger..
E-post:
Skrevet av Bror, 18. nov, 2009
Da var det klart for jaktweekend :)
Været ser lovende ut i odalen, 7 grader fredag kveld og 3 grader lørdag. Regner med at det blir mange fuglesjanser, du har jo en godt premiert hund. Slenger meg med på Thomas sine tanker om at Rico er en god far for en eventuellt ny valp.... 4 hunder og to unger er jo ingenting.
Planlegger forøvrig ett kull på Mirka etter den første 2. AK premieringen. Regner med at du står på toppen av valpelista :)
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Thomas, 17. nov, 2009
Kan ikke motstå en gjenparring når du ser denne karen. Se det hodet da!!! Og innholdet er ikke så galt det heller. Gikk bra for meg i skogen i dag.
RICO/RICO/RICO/RICO/RICO
Skrevet av Thomas, 15. nov, 2009
Takker for en kjempekoselig kveld i går der vi fikk en utmerket tre retters med deilig vin til. En ren gourmet opplevelse. Fikk jo hilsa på prinsessa også og sett det nye huset deres. Kanonhus.
Tusen takk !!
Skrevet av Thomas Hladik, 2. nov, 2009
Flott innsats i høst Birger. Gruer meg til du og Lisa er i VK.
SE OG FÅ PARRET LISA MED RICO SÅ JEG KAN SOVE PÅ NATTA IGJEN!!!
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Bror, 30. aug, 2009
Hva skjer a? Er ofte inne for å sjekke om det er skjedd noe nytt på hjemmesiden din. Men den er jo utrolig dårlig oppdatert! Ryktene sier jo at du har begynt å gjøre det stort på skogsfuglprøver. Gleder meg til å sjekke siden din neste gang og lese kritikken fra de siste prøvene samt kanskje noen nye bilder fra det nye huset med treningsterreng rett utenfor døra! Gleder meg til å slippe på fasan i nabolaget ditt :)
Skrevet av Generalen, 17. jun, 2009
Hva mener du med "ikke så lett på tå"? Jeg smyger meg jo som en elefant på epleslang.
Dessuten er det tungt og løpe i ringen med mitt annsvar..
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Ole M, 25. mar, 2009
Så fin side a'gitt! Nåmå du bare merke deg at Zoia skrives med "Z". Takk for fet treningstur i Tuddal i helgen. Mye fugl, fint vær og bra trening. Bare synd at jeg er like hes i stemmen som støl i bena. Kan ikke skjønne det gitt... Var det noen som snakket om ro i oppflukt? Zoia er komplett rolig når båndet strammer i alle fall. Legger ved bilde av bikkja i driv der hun avanserer mot en flokk på 8-10 ryper i rask bevegelse over skara'n.
E-post: