Han birger

Din overskrift

Jeg (Birger) er født og oppvokst i moss(1976). Er gift med Kristine, har en datter Olivia (født 2009)og en sønn Albert (født2011) Vi er begge fysioterapeuter. Jeg jobber på en privat klinikk som heter ART-Norgeklinikken sammen med to andre karer fra moss.
Har vært aktiv sprinter/hekkeløper på nasjonalt og semi internasjonalt nivå i ca 22år.(Er innehaver av norske rekord på 4x100 sammen med tre andre da selvfølgelig, 40.40 er tiden) Etter dette var jeg trener for sprint-gruppa i Moss IL i ca 4 år.
Jakter på elg, rådyr, hjort, bever og all slags fugl.
Har hatt hund i familine siden jeg gikk i 5 klasse, dette var noen store hårete skapninger som man kaller Briard(ikke brukanes til så mye annet enn å hente pinner også var dem veldig gla i å bade). Første egen hund ble en petit basset griffon vendeen som het Oliver. Mange bra minner fra jakt med han. (se under oliver på startsiden)
Fikk vår første fuglhundi 2007(Lisa), dette var mest for og drive med jaktrelaterte ting etter 23.12. Og har jo blitt hekta i begge ender! Veldig morro dette med jaktprøver, er noe med det en gang konkuransemann alltid konkuransemann. Blir helt tulling når man får detta startnr rundt halsen.
Ta gjerne kontakt! Mob: 950 88866 Mail: birger.hermansen@gmail.com