Parring 2010

Vain og Lisa

Sundowner´s Vain og Bossumskogens Lapplisa!  🙂 

Vain er en kraftig 64cm kosegris som bor i Lybeck sammen men familien Thomas på 3 voksen og to tvillinger på 4 år. De har også to andre hannhunder, en GS Shadow og en ES. Alle hundene er inne sammen med de til en vær tid. Og skal du ha plass i sofaen så må du være rask for disse gutta skal på fanget:)
Vain er godt premier på jaktprøver og utstilling noe som gir han titelen DtCH. Han var også svært nærme og bli europamester som prøvehund. Vain er HD fri.
Burkhard som er eier og fører av Vain fikk han i voksen alder(2 år) ettersom hans oppdrette og tidliger eier ble alvorlig syk. Burkhard sier at han forelsket seg i Vain allereder første gang han så han i action som 1 åring. "Han er en hund som går med fantaskisk stil og er en nytelse og se på. Han behandler fuglen eksemplarisk. Også er han den snilleste hund du kan tenke deg" Er ord som Brukhard bruker for å beskrive Vain.

Lisa er en litt under middels stor tispe som er rolig, lett og ha med seg overalt. Og helt fantastisk med barn! Hun har 1 pr med CK på utstilling og er jaktpremiert på alle arenar (skog, fjell, lavland) Hun har representert GS rasen for lag under NM lavland 2010. Og hadde vært i finalen indiviuelt(m/2 fuglarb) hvis ikke det hadde vært for at hun spytta ut fasanen hun skulle apportere. (Lisa er HD fri) Hennes viltfinner index er på 119,3 og har høye premierings prosenter (som f.eks på skog med 80%)  Dette er grunnen til at jeg vil avle videre på henne.
Jeg valgte Vain i denne parringen først og fremst fordi hunder som har noe av de samme linjen har hatt svært gode HD indexer (kan da nevne Gordvalls Echo hd index 120,1)
Og at han er avlet frem fra 3 stk europacup vinnere(Black Devil`s Quasimodo, Wayne vom Eixelberg & Mayday de la Nantilliere)  gjør det jo ikke til noe mindre spennende. Har også bekjente som har sett Vain på jaktprøver og disse har bare positive ting å si om han.

Jeg har også bestemt at jeg skal beholde en valp selv etter denne parringen!
Sånn ble det :)

Vain !!!

Legger inn et bilde av Vain så man kan få et lite inntrykk hvordan han ser ut
Kraftig kar :)

Lisa og Sundowners Vain

Parringen er gjort! Og nå er det bare å vente🤒
Ekte kjærlighet :)

Din overskrift

Her kommer det info om parringen som forhåpentlig skal skje i nov/des og da bilder/info om valpene.