Nyheter!

Så var det Edith og Sammy sin tur....... også der var det kjærlighet🙂 Så etter noe ganske hormonelle uker i heimen, har roen senket seg. Og vi venter i spenning om begge har tatt seg.

Nå blir det en litt travel vår her hos oss håper vi🙂 Først ut var Marta og Gulluras Zanto! Det var kjærlighet ved første blikk.

Da kommer det til og skje litt i 2022 på valpefronten håper vi:)) Både med pointer og GS. Det blir lagt ut info etterhvert.🙂

Da har Kennel Tipptoppers et sammarbeids kull på gang :) Dette er søstern til Marta som har blitt parret. Tipptoppers Lykke heter hun, og hun er godkjent avelstispe av NGK. Lykke har vist seg som en meget god viltfinner og sanket mange premier på jaktprøve. Hun er parret med Gullura`s Hiro som også er godkjent av NGK som avslhann.

Kullet skal ikke bli født eller vokse opp hjemme hos oss men hos Liv Tanja Eiken på Maura. Og det blir nok en opptimal start på livet for disse valpene, fordi Liv tar denne jobben på alvor :)

Ønsker du valp og har litt ambisjoner om å få til en topp jakt hund, ta kontakt med Liv Tanja (91523604) Valpene forventes ca 25.03.21

På bilder Lykke og Hiro🙂

Marta vokser seg større :)