Nyheter!

Da har Kennel Tipptoppers et sammarbeids kull på gang :) Dette er søstern til Marta som har blitt parret. Tipptoppers Lykke heter hun, og hun er godkjent avelstispe av NGK. Lykke har vist seg som en meget god viltfinner og sanket mange premier på jaktprøve. Hun er parret med Gullura`s Hiro som også er godkjent av NGK som avslhann.

Kullet skal ikke bli født eller vokse opp hjemme hos oss men hos Liv Tanja Eiken på Maura. Og det blir nok en opptimal start på livet for disse valpene, fordi Liv tar denne jobben på alvor :)

Ønsker du valp og har litt ambisjoner om å få til en topp jakt hund, ta kontakt med Liv Tanja (91523604) Valpene forventes ca 25.03.21

På bilder Lykke og Hiro🙂

Marta vokser seg større :)

Da har Marta vært og besøkt Soknahåggån´s Frisk (NO47554/15) og det ble kjærlighet ved første blikk 😀 Nå er dette 4 uker siden og vi er ganske sikre på og se at hun er med valper. Dronning blikket er på plass og det er en ro over henne. Pluss vi ser små kroppslige forandringer. Hun er i meget god form siden hun blir løpt med flere ganger i uken. Så mao en meget fornøyd hund.

Det har vært stor interesse for dette kullet og jeg må nok si at listen er full for denne gang. Som oppdretter vil man gjerne kunne gi valp til alle som er kvalifisert til dette. Men så mange valper tror jeg ikke det kommer.

Vi skal selv beholde en tispe fra denne kombinasjonen.  (bildet er Frisk i stand)

Ja nå har Marta fått løpetid og det ser ut til av vi drar nordover for og se om den håpefulle er klar for oppgaven :)

Så i påske helgen bør det bli litt kjærlighet. Spennende tid i møte.

Hvis man er intressert i valp kan man bare ta kontakt med meg :))

Det kommer mer info etterhvert. God Påske!!!!

Hatt en kjempe lavlands sesong med Marta, 2x1AK og 1x2AK på 3 starter i ak. Det bør man være fornøyd med :)