Nyheter!

22.09.2017

Lenge siden sist oppdatering Kul Masse har skjedd. To av valpene i C- gjengen er rønket og har A hofter. Det rapporteres om hunder med masse jaktlyst og at det er felt fugl for et par stykker i jakta.C- Lykke har til og med fått seg en fin 2UK i høst noe som er veldig morro, og jeg er så takknemelig for de flinke valpekjøperne som står på med trening av hundene sine. Og tørr og ta steget ut på Jaktprøvene. Det er meldt på flere i løpet av høsten på lavland så dette blir spennende.

Marta er helt klart på vei til og bli jakthund. Men hun bærer litt preg av å være minste mann i flokken, så det er litt igjen. Men det har nok også noe med eieren som ikke er så tålmodig som han burdeHvisker Det er en liten plan om valpekull på Foxy i løpet av 2018 men alt kommer litt ann på når løpettiden kommer. Så vi får ta det litt som det kommer.

Har en ung hannhund i kikkerten som jeg tenke og bruke. Han er startet på prøver og viser god retting på det som blir gjort der. Og han har nok store muligheter for premier i høst. Men først må han rønkes og sjekket at han er frisk. Dette kommer til og bli en parring som blodet er viktig og få inn i oppdrette mitt, ikke premie mengden.

Fortsatt skitt jakt til folk der ute og lykke til på jaktprøver utover høsten.